ZBOG 40 CENTI: Besan nokautirao prodavačicu (VIDEO)

Amerikanac je hteo da kupi cigarete za koje nije imao dovoljno para, a kada je prodavačica tražila ostatak novca, krenuo je da se fizički obračuna sa njom

Besni kupac se posvađao s radnicom (23) u prodavnici, u Lejkvudu, SAD, zbog 40 centi (35 dinara), i u žaru svađe ju je udario pesnicom u glavu.

Amerikanac je pokušao da kupi kutiju cigareta koja košta oko 1,41 dolara (120 dinara), ali je imao samo jedan dolar. Kada mu je prodavačica rekla da treba da doda i ostatak novca, toliko se naljutio da je krenuo i fizički da se obračuna. Policija još nije pronašla osumnjičenog napadača.

- Danas postoje kukavice koje su spremne da rade gluposti - rekla je nakon napada uplakana devojka.

Kada je muškarca zamolila da izađe iz prodavnice na benzinskoj pumpi, jer nema čime da plati cigarete, on je pokušao da ih ukrade.

- Sve se dogodilo jako brzo. Nisam mislila da će me udariti - ispričala je prodavačica.

Ostali kupci u trgovini, zatečeni nasilnim i neočekivanim ponašanjem, samo su nemo stajali dok je on besno izjurio napolje.

Policija je izjavila da se radi o brutalnom napadu na nevinu žrtvu, koja se sad boji da ode na posao. Zbog udarca su joj pale naočare sa glave, a zaradila je i povredu oka.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)