LOVE HUNTER: Srpski rok mjuzikl u zvaničnoj selekciji festivala u Varšavi (FOTO)

Film prikazuje priču o avanturama Milana Mumina u Njujorku kao taksi vozača koji se trudi da snimi svoj prvi američki album, iako se već dokazao kao muzičar u Srbiji

Srpski rok mjuzikl "Love Hunter", koji je prethodne godine sniman u Njujorku, izabran je za selekciju prestižnog filmskog festivala u Varšavi! Glavne uloge igraju Milan Mumin, lider benda Love Hunters, po čijem liku je film i napravljen, i Jelena Stupljanin koja igra njegovu devojku.

Film prikazuje priču o avanturama Milana Mumina u Njujorku kao taksi vozača koji se trudi da snimi svoj prvi američki album, iako se već dokazao kao muzičar u Srbiji. U momentu kada je nadomak da u uđe u studio i započne snimanje sa novim basistom - šarmantnom njujorškom muzičarkom, njegova dugogodišnja devojka iz Srbije (Stupljanin) dolazi u iznenadnu posetu.

Premijera filma održaće se 12. oktobra, a zatim slede još dve projekcije 17. i 19. u okviru programa Varšavskog festivala koji je rezervisan za autore sa prvim ili drugim dugometražnim ostvarenjem.

Pre premijere u Srbiji, film će biti prikazivan na svetskim festivalima. Muzičku potku ostvarenja čine brojne poznate i nepoznate numere Milana Mumina.

(Telegraf.rs)