TELEGRAF VAS VODI: Otvaranje Kids Festa 14. oktobra

Delimo karte za svečano otvaranje 9. Kids Festa u ponedeljak 14. oktobra u Domu sindikata i projekciju dečijeg filma "Mirko Nemirko", sinhronizovanog na srpski jezik

Vodimo vas na otvaranje 9. Kids Festa, koji traje od 14. do 20. oktobra! Sve što treba da uradite je da na mejl karte@telegraf.rs pošaljete svoje podatke (ime, prezime, broj telefona) i najbržih troje čitalaca dobiće po dve karte.

9. Kids fest svečano će otvoriti  14. oktobra u 11:30 u Domu sindikata ambasadorka festivala Jelena Jovičić. Na otvaranju je upriličen i zabavni program UMS-a i srednje škole "Artimedia", a nakon otvaranja sledi projekcija filma "Mirko nemirko".

"Mirko nemirko" je priča o dečaku koji polazi u školu, gde se prvi put susreće sa strogim učiteljem i pravilima. U školi ništa nije onako kako je on navikao da bude. Ovaj duhoviti film čija je priča bliska svima dolazi iz Danske i sinhronizovan je na srpski jezik.

9. Kids fest se održava od 14. do 20. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i preko 30 gradova širom Srbije.

U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima "Cineplexx Delta City", "Roda Cineplex", Dvorani Doma sindikata i bioskopu "Fontana", u Novom Sadu u bioskopu "Arena Cineplex", u Kragujevcu u bioskopu "Cineplexx Kragujevac Plaza", dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop "Vilin Grad".

Cene karata za bioskopske projekcije na Kids festu i ove godine biće veoma pristupačne, posebno za grupne posete. Adresa zvaničnog sajta Dečijeg filmskog festivala Kids Festa je www.kids-fest.com.

(Telegraf.rs)