PARANOJA ILI REALNA OPASNOST: NATO bubamarama uništava Srbiju?

Nikola Aleksić, predsednik Ekološkog pokreta Srbije, tvrdi da je NATO ubacio narandžastu bubamaru koja je agresivna i uništava "domaću" bubamaru, a to je samo jedan od načina da se uništi Srbija

Predsednik Ekološkog pokreta Srbije Nikola Aleksić tvrdi da se biološki rat protiv Srbije nastavlja i da su narandžaste bubamare, koje su se u velikom broju pojavile u nekim beogradskim naseljima, ubačene u nameri da se poremeti prirodna ravnoteža i uništi autohtona i korisna crvena bubamara.

On je upozorio da je narandžasta bubamara, koja je agresivna i uklanja korisnu "domaću" bubamaru, samo jedan od insekata i gmizavaca u rukama NATO-a i onih koji žele njihovim delovanjem da unište Srbiju.

- Ubačena je nova vrsta bubamare koja menja prirodnu ravnotežu sa onom pravom bubamarom koja je istinski korisna i omiljena - naglasio je Aleksić.

On je ukazao da su ekolozi Srbije pokušali više puta da upozore vlasti Srbije da se protiv zemlje vodi otvoreni rat radioaktivnom i hemijsko-biološkom metodom, ali da su naišli na ignorisanje i podsmeh.

(Telegraf.rs / Srna)