POLUGOLA: Čistačica u vešu pere prozore (FOTO)

Fotografije su napravljene letos, a na njima je prikazana žena srednjih godina u gaćicama i brushalteru. Neimenovana žena pokazala je svoju smelost, a prolaznike je šokirala neobičnim postupkom

Ekonomska škola u Banjaluci našla se usred skandala zbog fotografija koje su osvanule na internetu, a na kojima čistačica ove ustanove, naočigled prolaznika, čisti prozor obučena samo u donji veš.

Fotografije su napravljene letos, a na njima je prikazana žena srednjih godina u gaćicama i brushalteru. Neimenovana žena pokazala je svoju smelost, a prolaznike je šokirala neobičnim postupkom.

Na prvoj fotografiji ona je u prostoriji škole, dok već u sledećem momentu stoji na spoljnoj strani prozora i čisti oskudno odevena.

Sudeći po slikama, događaj je ovekovečen verovatno telefonom, a učenici škole, kojima je ovaj skandal pravi hit na internetu tvrde da je žena slikana iz susedne zgrade.

Podsetimo, sličan skandal zabeležen je letos u Sarajevu kada je žena, navodno sudija Vrhovnog suda FBiH, fotografisana kako potpuno gola pored prozora vežba, igra i čita novine.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)