AFERA UKRADENE BEBE: Nasilno su mi probušili vodenjak, drogirali me i porodili (FOTO)(VIDEO)

Mirjana Pavlović (26) iz Bogatića u ispovesti za Telegraf tvrdi da su joj 2008. godine u porodilištu ukrali bebu. Sumnja da je na porođaju bila drogirana, kao i da su joj podmetnuti papiri kojima daje dete na usvajanje

"Stalno razmišljam o toj bebi. Razmišljam kako su lekari tako mogli da se ponesu prema meni i prema bebici. Setim se svega toga, sita se isplačem i samo kažem da je nemoguće da sam izgubila to dete. I zamislim kako bi se ono sad igralo sa ostalom decom. Danas bi imalo pet godina."

Ovim rečima za Telegraf počinje svoju priču dvadesetšestogodišnja Mirjana Pavlović iz Bogatića, jedna od desetine hiljada žrtava bebi-trafikinga u Srbiji. Ova mlada žena najveću životnu tragediju doživela je 2008. godine. Te dane, kako kaže, pamtiće do kraja života.

Decembra 2008. godine, u sedmom mesecu trudnoće, Mirjana je dobila bolove i krvarenje. Iz Bogatića, gde živi, otišla je u bolnicu u Loznicu. Tamo je krvarenje zaustavljeno, dobila je lekove i prenoćila u bolnici. Sledeće jutro imala je brojne preglede, među kojima i ultrazvuk.

- Doktor koji me je pregledao rekao je da sam super, da nema opasnosti i da je sve u redu. Ipak radi sigurnosti, i ispitivanja rekao je da me mora poslati u Narodni front - priča Mirjana. Kako kaže, tada je bila srećna što je sve u redu i nije ni slutila šta je očekuje.

(M. Batinić)