VELJOVIĆ: Država će odgovoriti zbog napada na policiju! (FOTO)

- Vojska, policija i Žandarmerija blokirali su administrativne prelaze ka Kosovu, stupili smo u kontakt sa Euleksom, preduzimamo sve da nadjemo izvršioca - rekao je direktor policije Milorad Veljović

Direktor policije Milorad Veljović danas je obišao policajca Gorana Đorđevića, koji je sinoć pregažen na dužnosti u Bujanovcu.

- Ovo je još jedan žestok udarac na policiju, na ljude koji se bore protiv kriminala. Ovaj čovek nije uradio ništa drugo osim što je štitio ovu državu. Ovo je još jedan dokaz koliko je težak i odgovoran policijski posao, zbog čega još jednom apelujem na državu i resorno ministarstvo da im se obezbede bolji uslovi bar u smislu opremljenosti za rad. Mi ćemo učiniti sve što možemo da pomognemo njemu i njegovoj porodici – kazao je Veljović.

Naglasio je da se preduzima sve kako bi napadači na policajca što pre bili privedeni pravdi.

- Vojska, policija i Žandarmerija blokirali su administrativne prelaze ka Kosovu, stupili smo u kontakt sa Euleksom, preduzimamo sve da nadjemo izvršioca - dodao je Veljović.

Komentarišući okolnost da su napadači na policajca pobegli u Veliki Trnovac, Veljović je naglasio da ih to neće spasiti.

Pripadnici niške Policijske uprave, odmah su otišli u Klinički centar i dali krv za povredjenog kolegu.

(D. K.)