Pronađen automobil kojim je udaren policajac

Automobil koji je pronađen kod Velikog Trnovca policija je poslala na vešetačenje jer se sumnja da je njime udaren policajac Goran Đorđević koji podlegao povredama

Policija je kod Velikog Trnovca pronašla automobil kojim je, kako se sumnja, u ponedeljak kod Bujanovca pregažen policajac Goran Đorđević, saznaje Tanjug.

Iz Nacionalnog kriminalističko-tehničkog centra poslato je pet stručnjaka koji treba da izvrše veštačenje i utvrde da li je to vozilo učestvovalo u nesreći. Oni bi trebalo da utvrde i ko je te večeri vozio, a ko je bio suvozač.

Na teritoriji opštine Bujanovac policija je sinoć uhapsila osobu za koju se sumnja da je bila suvozač u automobilu koji je pokosio policajca Gorana Ðorđevića, koji je kasnije podlegao povredama.

Ðorđević je preminuo u sredu u Kliničkom centru Niš, gde je primljen sa teškim povredama grudnog koša i glave.

Prema nezvaničnim saznanjima, Ðorđević je posumnjao da je u toku primopredaja droge iz jednog automobila marke "audi" švajcarskih tablica, zbog čega je i hteo da postupi u skladu sa zakonom, ali je u ponedeljak oko 18.00 časova namerno udaren kolima nakon čega je od podlegao povredama.

(Telegraf.rs / Tanjug)