GDE SE NAORUŽAVAJU NAVIJAČI? Prodaju baklje i topovske udare preko Fejsa i Jutjuba!

Cene variraju od kvaliteta i proizvođača, a kreću se od 250 dinara za strob do 1.500 dinara, koliko koštaju najkvalitetnije baklje. Ukoliko želite da nabavite jedan ovakav rekvizit, neophodno je da pošaljete poruku preko društvenih mreža, nakon čega stižu upustva kako da uplatite novac

Od odigravanja 145. derbija na kome su viđene užasne scene nasilja, svi mediji su puni slika i snimaka paljevina s "Marakane", kao i bakljada navijača večitih rivala. Oba kluba su dobila drakonske kazne, a stručnjaci se pitaju šta će se sledeće desiti, odnosno kada će pasti nova žrtva.

I dok mediji pišu, a navijači se tuku i prave incidente, neko upravo na pirotehničkim sredstvima dobro zarađuje. Pošto se kod nas pirotehnika i te kako troši na fudbalskim stadionima, očigledno je ovaj vid privređivanja u naglom porastu, pa se tako baklje, strobovi i topovski udari mogu naručiti i preko društvene mreže Fejsbuk!

Cene variraju od kvaliteta i proizvođača, a kreću se od 250 dinara za strob, do 1.500 dinara, koliko koštaju najkvalitetnije baklje.

Prema rečima lekara, neprofesionalnim rukovanjem bakljama najčešće nastaju opekotine visokog stepena, povrede prstiju i šake, kao i trajno oštećenje vida.

(Telegraf.rs)