BRITANIJA: Pas nasmrt izujedao devojčicu!

Četvorogodišnja Leksi Hadson preminula je posle napada psa koga je njena porodica pre nekoliko nedelja usvojila iz prihvatilišta, u malom mestu nedaleko od Notingema

Četvorogodišnju Leksi Hadson u gradiću Montsorela, u Velikoj Britaniji, napao je pas - kućni ljubimac, a devojčica je preminula u bolnici u Notingemu.

Devojčica toga dana nije otišla u školu zbog bolesti, a majka je brinula o njoj. Leksi je spavala kada je pas skočio na nju i napao je. Prestravljena majka pokušala je da spase dete, ali je bila nemoćna dok je gledala kako joj pas ujeda devojčicu, zatim je iz kuhinje uzela nož i izbola psa.

Komšije su čule njene krike i videle kako izbezumljena istrčava iz stana, noseći krvavu i obamrlu ćerku. Na putu za bolnicu majka je stalno ponavljala kako su joj rekli da je pas bezbedan za decu.

- Želela je psa za ljubimca. Bio je veoma zlostavljan, pun ožiljaka koji su dokazivali šta mu je radio prethodni vlasnik. Došao je u porodicu koja mu je pružila ljubav, često su ga šetali i izgledao je veoma poslušan.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic.rs)