TEORIJA ZAVERE: Ameri mikrotalasnim impulsima prouzrokuju tajfune! (FOTO) (VIDEO)

Da li postoji mogućnost da mikrotalasni puls s bilo kog električnog aparata ili satelita može da utiče na vremenske nepogode? Super tajfun Haijan je možda je kontrolisan i "dirigovan" od strane ljudi

Da li postoji mogućnost da mikrotalasni puls s bilo kog električnog aparata ili satelita može da utiče na vremenske nepogode? Mikrotalasna anomalija posmatrana je u zapadnom Pacifiku, koja je stvorila snažnu rotaciju i moguće stvorila najveći tajfun Haijan.

Super tajfun Haijan, koji je pogodio Filipine i odneo preko 10.000 života, možda je kontrolisan i "dirigovan" od strane ljudi. Tu dolazimo do pitanja da li je potpuno kontrolisan na putu ka konačnoj destinaciji?

Video-snimke na Jutjub kanal postavio je stručnjak za planetarne i vremenske promene, zemljotrese i druge vremenske nepogode, koji objašnjava moguće poreklo mikrotalasnih pulseva.

Na mapi jasno pokazuje da je baza američkog ratnog vazduhoplovstva tik do neobičnih promena mikrotalasa, koje su se dešavale u okeanu neposredno pred udar super tajfuna.

(Telegraf.rs)