Opet razbijena tabla u Vukovaru!

Trojica Vukovaraca, razbili su novu tablu koja je zamenila prethodno razbijenu u ponedeljak. Počinioci su privedeni, a hapšenje trojice Vukovaraca izazvalo je okupljanje i protest tridesetak građana ispred policijske stanice i blokadu ulice koja tuda prolazi

Novu dvojezičnu tablu, koja je postavljena jer je prethodna razbijena u ponedeljak, razbila su trojica Vukovaraca, dvojica 40-godišnjaka i jedan 63-godišnjak. Prilikom razbijanja dvojezične ploče, oni su se sukobili s policajcem koji je lakše povređen.

- Počinioci su privedeni i u toku je uviđaj - izjavio je portparol vukovarsko-sremske Policijske uprave Domagoj Džigumović.

Latinicno-ćiriličnu tablu na zgradi vukovarske policije juče popodne je grabljama razbio 41-godišnjak iz Vukovara koji je priveden i krivično prijavljen. Ubrzo je postavljena nova tabla koja je danas ponovno razbijena.

Policija je potvrdila da su tri muškarca, dvojica 40-godišnjaka i 61-godišnjak, danas nešto pre podneva razbili dvojezičnu tablu na zgradi vukovarske policije, pri čemu su se fizički sukobili s policijskim službenikom.

(Telegraf.rs/ Tanjug)