VODIMO VAS NA PREMIJERU: "Savetnik" Ridlija Skota

Delimo tri puta po dve karte za sutrašnju premijeru novog filma Ridlija Skota "Savetnik" u 20 časova u bioskopu "Cineplexx Delta City". Glavne uloge u ovom uzbudljivom trileru tumače: Majkl Fasbender, Penelopa Kruz, Havijer Bardem, Kameron Dijaz i Bred Pit

Najbrža tri čitaoca koja nam pošalju podatke na mejl karte@telegraf.rs (ime, prezime, broj telefona) dobiće po dve karte za sutrašnju premijeru novog filma Ridlija Skota "Savetnik" za koji je scenario napisao Kormak Makarti. Premijera je u 20 časova u bioskopu "Cineplexx Delta City".

Triler o naizgled lakom posliću sa odličnom zaradom, koji je krenuo lošim tokom, intrigantna je priča o poštenom čoveku koji jednog dana ustane i odluči da uradi nešto loše.

Majkl Fasbender, Penelopa Kruz, Havijer Bardem, Kameron Dijaz i Bred Pit igraju glavne uloge u ovom ostvarenju zasnovanom na scenariju jednog od najpoznatijih američkih pisaca današnjice, Kormaka Makartija, prema čijim delima su snimljeni filmovi "Nema zemlje za starce" i "Put".

- Jednog dana si kod kuće i piješ kafu, i nekoliko meseci kasnije si u Španiji, gde se snimalo većina scena za Savetnika, sa preko 200 članova ekipe i glumaca - kaže Makartni.

"Savetnik" će biti na redovnom bioskopskom repertoaru od 21. novembra.

(Telegraf.rs)