Otac žandarma ubice starešina je u Žandarmeriji!

Potvrđeno je da je motiv ubistva dug za kokain koji je Aleksandar Raičić imao prema Vlastimiru Naliću. Međutim, njihovi poznanici tvrde da je između dvojice mladića postojala netrpeljivost koja je kulminirala ubistvom

Aleksandar Raičić (25), pripadnik niškog odreda Žandarmerije koji je osumnjičen da je pre dva dana ubio svog druga Vlastimira Nalića (25) na saslušanju pred policijom branio se ćutanjem. Međutim, kako tvrde u policiji, pribavljeno je dovoljno materijalnih dokaza koji nedvosmisleno potvrduju da je on izvršio ovaj zločin.

- Samo nekoliko sati nakon ubistva identifikovali smo izvršioca. Nalićeva devojka nam je saopštila da je on u veče ubistva trebalo da se nađe sa Raičićem, a u džepu ubijenog smo pronašli i dva mobilna telefona čiji je listing potvrdio njegovu komunikaciju sa osumnjičenim. Prona]en je i pištolj kojim je izvršeno ubistvo, iako ga je osumnjičeni odbacio prilikom pokušaja bekstva u Crnu Goru - saznaje Telegraf.rs u istrazi.

Raičić je stalno bio u dugovima, a njegovi roditelji su pokušavali da mu pomognu jer su mislili da se kocka. Nisu ni slutili da je u pitanju nešto mnogo gore.

- Njegov otac je starešina u niškom odredu Žandarmerije. Nadao se da će se Aleksandar dovesti u red. Niko nije mogao da pretpostavi dokle je spreman da ide - kažu naši izvori.

(D. K.)