KOLIKO KOŠTA DEDA MRAZ? U vašem domu za manje od 2.000 dinara!

U novogodišnjoj noći dolazak najpoznatijeg deke na svetu košta 7.500 dinara. Dolazak Baba Mrazice i muzičkog Deda Mraza u Vaš dom koštaće 8.020 dinara, dok druženje sa patuljkom i Deda Mrazom 17.520 dinara

Svojim mališanima, koji su tokom cele godine bili dobri, roditelji i ove godine mogu da obezbede upoznavanje sa Deda Mrazom. On neće ući kroz odžak, već će se lepo ušetati u kuću ili stan za nešto manje od 2.000 dinara. Narednih 45 minuta, igrom, pesmom i glumom zabavljaće decu da bi im na kraju uručio poklon, koji su pre toga kupili roditelji.

Brojne agencije koje nude uslugu dolaska Deda Mraza već uveliko spremaju broje animacije i predstave za omiljeni dečiji praznik.

- U Deda Mraza veruju deca uzrasta od 3 do 7 godina i nama je cilj da ih što bolje animiramo. Imamo razne ponude. Deda Mraza koji peva, Deda Mraza koji svira gitaru. Postoji mogućnost unajmljivanja i njegovih pomoćnika - patuljaka, kao i Baba Mrazice - kažu iz firme "Deda Mrazovi" koja se ovim poslom bavi već 20 godina.

Iako je samo upoznavanje sa Deda Mrazom najčešće dovoljno atraktivnio za svako dete u ponudi su i druženja sa Diznijevim junacima, klovnovima, patuljcima, irvasima i svim junacima koji čine čaroliju novogodišnjih praznika.

Dolazak Baba Mrazice i muzičkog Deda Mraza u vaš dom koštaće 8.020 dinara, dok druženje sa patuljkom i Deda Mrazom staje 17.520 dinara.

Ukoliko mališanima želite da priuštite druženje sa najpoznatijim dekom na svetu baš 31. decembra za to ćete morati da izdvojite nešto više novca. U vremenskom periodu od 11 do 14 časova dolazak Deda Mraza će koštati 3.000 i ta cena će skakati što smo bliži "najluđoj noći u godini". Od 22 časa dolazak Deda Mraza koštaće 7.500 dinara.

(M. B.)