Zajedno proveli 65 godina i umrli istog dana!

Bračni par Frenk i Elenora Tarner, koji je bio u braku 65 godina, umro je istog dana za samo par sati razlike. Sahranjeni su zajedno na groblju Lejklend memorijal park

Frenk i Elenora Tarner rođeni su istog meseca, bili u braku 65 godina i umrli istog dana u gradu Monro u Severnoj Karolini. Elenora je umrla 29. novembra, a šest sati kasnije i njen suprug Frenk koji nije znao da je u međuvremenu preminula Elenora.

Oboje su imali 86 godina i teško su podnosili da bududu odvojeni. Oboje su pretrpeli šlog, bili teško bolesni i patili od demencije.

Njihova ljubavna priča počela je 1948. godine kada su se upoznali u jednom salonu automobila gde je Frenk kupovao auto, a Elenor radila kao advokat.

Prodavac je upitao Frenka da li želi da ode na test vožnju jednim autom, a on je odgovorio: "Može, ali samo ako će sa mnom ići i vaša advokatica", ispričala je njihova ćerka novinarima.

Frenk nije napustio Elenor čak ni nakon što je njen kraj bio sasvim blizu. Iako je u domu za palijativnu negu imala sve što joj treba i medicinske sestre na raspolaganju, ona je uvek zvala Frenka kada joj je nešto trebalo, a on joj je dolazio svaki dan i brinuo se o njoj.

Par je preminu samo tri nedelje od 65 godišnjice braka. Sahranjeni su zajedno na groblju Lejklend memorijal park.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)