Brankica Stanković: Život mi je pakao! (VIDEO)

Često je pitaju: "Što si ti uništila sebi život?", ali da na to ne gleda tako i da se ne kaje jer je radila svoj posao najbolje što je mogla

Brankica Stanković, novinarka emisije "Insajder", ispričala je za "Al Jazeeru" kako se osećala kada joj je rečeno da je kupljena snajperska puška iz koje je trebalo da bude ubijena, a otkrila je i imena ljudi koji joj, prema policijskim saznanjima, prete smrću.

- Meni je jasno da smo se mi, kada je "Insajder" u pitanju, zamerili mnogima, ali stvarno nikada nisam mogla ni da pretpostavim da će moj život da se pretvori u takav pakao… A mislim da smo mi iz "Insajdera", bez obzira na sve, uradili dosta toga što je veoma važno za Srbiju. Koliko to Srbija sada vidi, nisam baš sigurna, ali sigurna sam da se nešto, ipak, menja - kaže Brankica Stanković.

Ona dodaje da je često pitaju: "Što si ti uništila sebi život?", ali da ona na to ne gleda tako i da se ne kaje jer je radila svoj posao najbolje što je mogla. Od 8. oktobra kada je knjiga "Insajder, moja priča" izašla, oba tiraža prodata su u rekordnom roku.

(Telegraf.rs, Izvor: balkans.aljazeera.com)