MEDVEDEV NEGIRA: Odnosi između Putina i mene nisu napeti!

Premijer Rusije, koji je ranije kritikovao jedan Putinov nacrt zakona, na pitanje novinara da li su njegovi odnosi sa Putinom i dalje napeti, rekao da je da je u "njihovim odnosima sve u redu i da nema nikakve napetosti"

Ruski premijer Dmitrij Medvedev negirao je u intervjuu za ruske medije tvrdnje o navodnim napetim odnosima između njega i predsednika Vladimira Putina.

Medvedev, koji je ranije kritikovao jedan Putinov nacrt zakona, na pitanje novinara da li su njegovi odnosi sa Putinom i dalje napeti, rekao da je u "njihovim odnosima sve u redu i da nema nikakve napetosti". Novinari su pokušali da saznaju više o predsedničkim ambicijama Medvedeva, na šta im je uopšteno odgovorio da će "o tome odlučivati u zavisnosti od okolnosti".

- Ne negiram ništa. Želeo bih da radim više i da donesem odgovarajuću odluku na osnovu više faktora. Tako sada stoje stvari - rekao je Medvedev i u šali dodao da su pitanja o tome da li se sprema da ponovo postane predsednik već postala "tradicija" takvih intervjua.

(Telegraf.rs / Tanjug)