Lažni prevodilac sa Mandeline komemoracije je ubica, silovatelj, lopov, provalnik i otmičar!

Prevodilac Tamasanka Džantdžije (34) koji je osobama oštećenog sluha prevodio komemorativnu službu Nelsonu Mandeli, optužen je za silovanje, krađu, provalu, ubistvo i pokušaj ubistva

Lažni prevodilac Tamasanka Džantdžije (34), koji je šokirao ceo svet na komemoracije Nelsona Mandele, jer je umesto znakovnog jezika, samo nevešto mlatarao rukama, ima obiman krivični dosije.

On je radio kao osoba za prevođenje jezika za gluvoneme u Ministarstvu pravde Južne Afrike četiri godine a ima obiman krivični dosije.

Džantdžija, koji pati od šizofrenije optužen je za silovanje (1994), krađu (1995), provalu (1997), uništavanje imovine (1998), ubistvo, pokušaj ubistva i kidnapovanje (2003), a zbog njegove nesposobnosti za suđenje, većina optužbi je odbačena.

Pitanje je kako je čovek koji ima ovakav dosije mogao da bude u blizini najvećih svetskih lidera, a posebno kako je mogao da stoji iza leđa prvog čoveka SAD koji je jedan najčuvanijih ljudi na planeti.

Podsetimo, muškarac koji je osobama oštećenog sluha prevodio komemorativnu službu Nelsonu Mandeli, samo je mahao rukama proizvodeći tako nekakve znakove koji nemaju nikakvo značenje.

(Telegraf.rs / Izvor: eNCA)