OSMEH NA DAR: Akcija prikupljanja paketića za ugroženu decu širom Srbije

U ovoj novogodišnjoj akciji studentske fondacije ʺOsmeh na darʺ prikupljaće se sadržaj za novogodišnje paketiće u vidu novih igračaka, knjiga za decu, nastavnog materijala i slatkiša

Prva studentska humanitarna fondacija ʺOsmeh na darʺ organizuje osmu po redu novogodišnju akciju prikupljanja paketića za ugroženu decu širom Srbije.

U sklopu akcije koja će trajati 09. - 25. decembra na Pravnom fakultetu (odnosno 16. - 27. decembra na ostalim fakultetima Univerziteta u Beogradu), aktivisti će svakog radnog dana od 10 do 16 časova prikupljati sadržaj za novogodišnje paketiće u vidu novih igračaka, knjiga za decu, nastavnog materijala i slatkiša. U ovoj novogodišnjoj akciji fondacije učestvuju studenti fakulteta Univerziteta u Beogradu, Filološki, Farmaceutski, Fakultet političkih nauka, Fakultet organizacionih nauka, Teološki i Geografski fakultet, kao i Univerziteta u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu. Petu godinu zaredom, akciju je podržala i omladina iz Hrvatske, tačnije Tenje, Vukovara, Osijeka, Bijelog brda i Borova.

Za više informacija o posetite sajt www.osmehnadar.org

(Telegraf.rs)