INTERVJU BRATISLAV GAŠIĆ: Za pet-šest godina Kruševac će biti grad sa razvijenom privredom!

Kruševac je jedini grad u Srbiji koji ne duguje za struju, gas, kao ni izvođačima radova. Izmirili smo i sve obaveze koje smo imali i za prevoz i osiguranje – navodi gradonačelnik tog grada

Gradonačelnik Kruševca i potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Bratislav Gašić u intervjuu za Telegraf.rs najavljuje da će se u narednih pet do šest godina Kruševac naći na mestu koje je nekad imao, kao grad sa razvijenom privredom.

- Svesni smo da je to težak posao jer smo zatekli pravu pustoš. Uspeli smo za godinu i po da saniramo velike dugove koje je napravila prethodna vlast i poguramo investicije kojih je bilo veoma malo – kaže Gašić.

- Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić će uskoro saopštiti imena tih ljudi. Pozvaće ih pre toga na razgovor, pa ćemo objaviti koje su to lokalne samouprave mogle bolje da rade. Ovde nije reč o nepoštenim ljudima, koji su uhvaćeni u nekim malverzacijama, nego o ljudima koji se nisu snašli na mestima koja su im poverena. I njihovi rezultati nisu u skladu sa onim što mi želimo. Ovo je prvi put za 23 godine, koliko postoji višestranačje u Srbiji, da neka stranka zada sebi takav zadatak i sprovede ga u delo. Svi su pričali, a to niko nije uradio.

(N. Sekulić)