Šeik Crnogorcima ostavio bakšiš 50.000 evra

Princ Abu Dabija je, boraveći svega jednu noć u Podgorici, častio redom zaposlene koji su ga dočekali i služili, od obezbeđenja do konobara i kuvara. Čovek iz njegove pratnje podelio je koverte u kojima je, pojedinačno, bilo od 1.000 do nekoliko hiljada dolara

Naviku arapskih prinčeva da u torbama nose dolare u kešu, kako bi čašćavali svoje domaćine, potvrdio je i krunisani princ Abu Dabija šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan protekle nedelje, kada je, po slobodnoj proceni, zaposlenima u Vili „Gorica“ gde je večerao i spavao, ostavio oko 50.000 dolara u kovertama!

Pokazao je da, uz Orden Velike crnogorske zvezde, koju mu je uručio predsednik Filip Vujanović, može poneti i epitet koji se u Crnoj Gori i na Balkanu naročito ceni - da je veliki „džek“.

Princ je, boraveći svega jednu noć u Podgorici, častio redom zaposlene koji su ga dočekali i služili, od obezbeđenja do konobara i kuvara. Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, uoči dolaska tražio je spisak, a čovek iz njegove pratnje podelio je koverte u kojima je, pojedinačno, bilo od 1.000 do nekoliko hiljada dolara.

Arapski šeici bili su široke ruke i tokom poseta Srbiji i čašćavali one koji su im se „našli na putu“ i imali čast da im budu na usluzi.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)