ODMAH POSLE SAHRANE: Uhapšena majka čija su deca izgorela u požaru!

Odmah nakon što je sahranila svoje troje dece Nenada (4) Dimitrija (3) i Maju (2) koja su stradala u požaru, Mirela Mikulčić (29) je uhapšena

Mirela Mikulčić (29), majka troje dece koja su izgorela u požaru u Velikoj Krsni u ponedeljak oko 17.30 sati, uhapšena je danas odmah posle njihove sahrane, saznaje nezvanično "Blic".

Ona se sumnjiči za teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi sa izazivanjem opšte opasnosti. Noć će provesti u policijskom pritvoru, a sutra će biti privedena dežurnom tužiocu na saslušanje.

Podsetimo, tragedija se dogodila pošto je Mirela ostavila svoje troje dece Nenada (4) Dimitrija (3) i Maju (2) zaključane u kući, u kojoj je nedugo potom izbio požar.

- Kriva sam! Što sam ih ostavila same… Hoću da umrem, ne mogu da živim bez njih…. Svega sam svesna, samo ne znam sutra kako ću… – izjavila je Mirela Mikulčić (29), nakon što je saznala šta se dogodilo dodajući da joj više ništa nije važno.

Mirelini roditelji okrivljuju i nadležne organe jer nisu reagovali kada su u više navrata prijavljivali socijalnoj službi da Mirela ostavlja decu samu i ne brine dovoljno o njima.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)