MONSTRUOZNO: Bogataš ubio trudnu suprugu, žrtva zakopana u Olimpijskom parku u Londonu!

Robert Ekejreb (39) usmrtio je suprugu Li Hua Ćao kada je ona bila u 22. nedelji trudnoće. Sumnja se da je angažovao jednu od najpoznatijih britanskih kriminalnih grupa da se nakon ubistva pobrinu za njeno telo

Multimilioner Robert Ekejreb (39) optužen je da je 2006. godine u Londonu počinio ubistvo svoje trudne supruge Li Hua Ćao, koja je tada imala 27 godina. Sumnja se i da je angažovao jednu od najpoznatijih britanskih kriminalnih grupa da se nakon ubistva pobrinu za njeno telo, za koje se veruje da je zakopano u Olimpijskom parku, iako telo nije pronađeno.

Optuženi je živeo u stanu sa pozlaćenim toaletom i tepihom vrednim 45.000 funti, što je sasvim odgovaralo žrtvi, jer je, kako kaže njena porodica, doputovala na Zapad da bi se bogato udala. Li Hua Ćao je radila kao striptizeta i svog budućeg supruga upoznala je kada joj je platio 270 funti da igra u njegovom krilu.

Par se venčao u Kini, a intimnu ceremoniju ponovili su ubrzo i u Londonu kako bi i tu ozvaničili svoju vezu. Njihova veza se okončala tek kada je on zbog svoje ljubomore, opsesije i nestabilnosti izbo suprugu u 22. nedelji trudnoće, nakon što je insistirao da se testovima potvrdi njegovo očinstvo.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)