TELEGRAF OTKRIVA: Ko je pao u akciji Grom 1 i šta je sve zaplenjeno! (VIDEO)

Beogradska kriminalistička policija pretresla je 217 lokacija. Zadržane su 24 osobe u policijskom pritvoru do 48 sati. Među uhapšenim ljudima su članovi novobeogradske ''Kekine kriminalne grupe''

U današnjoj istovremenoj akciju "Grom 1" na području Srbije određena je mera zadržavanja do 48 sati za 24 osumnjičene osobe, tužilaštvu je sprovedeno sedam lica, oduzeto skoro 20 kilograma različite vrste droge, više od 50 vrsta različitog oružja, pronađeno je šest osoba po potragama, rasvetljeno osam krivičnih dela.

Beogradska kriminalistička policija pretresla je 217 lokacija. Zaplenjeno je 4kg marihuane, 150 grama heroina, izvesna količina kokaina i amfitamina. Takođe, oduzet je 1 revolver, 4 pištolja, 3 vazdušne puške, 1 vazdušni pištolj. Zaplenjena su tri automobila, ukradena u prethodnom periodu.

Zadržane su 24 osobe u policijskom pritvoru do 48 sati. Među uhapšenim ljudima su članovi novobeogradske ''Kekine kriminalne grupe'' Vojin V. (35) i Milorad L. (35). Uhapšen je Danilo I. (29) sa Voždovca, sa 3kg marihuane. Privedena su braća Vuk i Aleksandar K. sa Rakovice, Ilinka Đ. (57) sa Čukarice, poznati po trgovini narkoticima. Uhapšen je Stanko B. (32), koji je bio učesnik pljačke u "Dajmond centru" u Beogradu iz 2006. godine, kao i Uroš P. (31) iz Zemuna koji je svojevremeno uhapšen kao učenik ''pljačke veka'' u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)