Zaječar: Darivanje čuvara mira i bezbednosti!

Čestitajući Novu godinu Predsednik Skupštine Grada Zaječara Saša je graničarima poželeo puno zdravlja, uspeha, dobru energiju i mirnu noć. Na poklonima i čestitkama zahvalili su Ivan Živić, zamenik komandira stanice granične policije Vrška Čuka i Ivica Aranđelović, vođa smene carinske ispostave na ovom prelazu

Predsednik Skupštine Grada Zaječara Saša Mirković i gradonačelnik Velimir Ognjenović u novogodišnjoj noći obišli su pripadnike granične policije i carinike na graničnom prelazu Vrška Čuka. Uručili su dežurnima po zlatnik Grada Zaječara i 10.000 dinara.

Čestitajući Novu godinu MIrković je svima poželeo puno zdravlja, uspeha, dobru energiju i mirnu noć. Na poklonima i čestitkama zahvalili su Ivan Živić, zamenik komandira stanice granične policije Vrška Čuka i Ivica Aranđelović, vođa smene carinske ispostave na ovom prelazu.

Čelnici grada posetili su zatim i dežurnu službu Policijske uprave Zaječar. Onima koji novogodišnju noć provode radno, uručili su po 10.000 dinara, a četiri najuspešnija policijska službenika dobila su i po veliki zlatnik Grada Zaječara za najbolje postignute rezultate rada u 2013. godini.

Delegaciju grada dočekao je načelnik Policijske uprave Zaječar Goran Tomić koji je zahvalio na poklonima. Mirković je izrazio zadovoljstvo što policija i u novogodišnjoj noći brine o bezbednosti svih građana.

(Telegraf.rs)