Hrvatski pop na haubi imao seks s muškarcem!

Policajci su se približili sumnjivom automobilu, ali umesto onih koje su tražili, na haubi automobila zatekli su dvojicu muškaraca usred seksualnog odnosa

Kod Zadra su uhvaćena dvojica muškaraca usred seksualnog odnosa. To i ne bi bila vest da jedan od njih nije sveštenik koji se tim povodom obratio vernicima.

- Dragi župljani, na verujte kad vam kažu da su me našli s drugim muškarcem u autu - rečenica je koja je prošle nedelje odjeknula tokom mise u jednoj župi nedaleko od Zadra.

Naime, među župljanima se već ranije proširila vest o njihovom župniku koga je na Vranskom jezeru u sladostrašću s drugim muškarcem uhvatila policija. Župnik i njegov prijatelj uhvaćeni su na automobilu, piše "Voxportal". Ne u automobilu, nego na automobilu, tačnije na haubi.

Policajci su te večeri, kako piše "Voxportal", bili u patroli jer su već neko vreme sumnjali u aktivnosti krivolovaca na tom području pa su postavili zasedu. Približili su se sumnjivom automobilu, a umesto lovaca na haubi automobila zatekli su dvojicu muškaraca usred seksualnog odnosa. Priveli su ih zbog remećenja javnog reda i mira, navodi portal.

Meštanima je, navodno, već poznata homoseksualna orijentacija drugog muškarca, ali vest o privedenom župniku ih je šokirala. Sam župnik policiji je rekao kako su on i taj muškarac samo "nešto raspravljali".

Portparol PU zadarske Elis Žodan, na pitanje "Dnevnik.hr" o seksualnom odnosu dva muškarca na javnom mestu, rekao je da "policija nije imala službenih postupanja takvog tipa".

(Telegraf.rs / Izvor:dnevnik.hr)