Dačić: Garantujem zakone u interesu radnika, a ne tajkuna!

- Dajem garanciju sindikatima da nijedan zakon neće biti donet bez mišljenja socijalnih partnera, radnika i sindikata - kaže lider koalicije SPS-PUPS-JS

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je danas da su Srbiji potrebne reforme sa ljudskim likom, za ljude a ne protiv njih i da garantuje da će se donositi zakoni u interesu radnika a ne tajkuna.

- Dajem garanciju sindikatima da nijedan zakon neće biti donet bez mišljenja socijalnih partnera, radnika i sindikata, jer mi nemamo druge koje štitimo osim onih koji žive od svoga rada - izjavio je Dačić na predizbornoj konvenciji koalicije SPS-PUPS-JS u prepunoj beogradskoj Kombank Areni.

On je rekao da garantuje da će ta koalicija sve da uradi da se ne otpuštaju radnici, nego da se zapošljavaju, istakavši da ti ljudi koji ostaju bez posla nisu statističke greške, već su to su sudbine porodica i niko nema pravo da se igra sa njima.

Lider socijalista je dodao i da garantuje mladim ljudima da će ovo biti zemlja kojom će se ponositi, da će prestati egzodus mladih, da će moći da se zaposle, da će svi moći sa ponosom da žive i rade.

(Telegraf.rs / Tanjug)