Devojka (27) preko Fejsbuka traži majku koja ju je ostavila u toaletu restorana (VIDEO)

Amerikanku Ketrin Depril majka je ostavila u toaletu restorana samo sat vremena nakon što ju je rodila. Danas, 27 godina nakon toga, Ketrin preko društvene mreže pokušava da pronađe biološku majku kako bi saznala svoje poreklo

Amerikanka iz Pensilvanije Ketrin Depril (27) preko Fejsbuka traži svoju biološku majku koja ju je ostavila u toaletu restorana brze hrane samo sat vremena nakon porođaja.

Ketrin su u toaletu restorana "Burger king" 1986. pronašli radnici restorana. Ona je nakon zbrinjavanja u bolnici predata na usvajanje. Sada, posle toliko godina, ona ipak želi da pronađe svoju majku, a za to je iskoristila Fejsbuk, slikavši se sa porukom.

- Pomozite mi da je pronađem tako što ćete deliti moj post. Možda će ona videti - napisala je između ostalog Ketrin, čiju je fotografiju podelilo oko 18.000 ljudi.

I pored toga što je ubrzo nakon rođenja mogla da je zadesi strašna sudbina, Ketrin je kasnije u hraniteljskoj porodici imala srećno detinjstvo. Ona je danas majka troje dece i jedino što joj treba jeste da otkrije svoje poreklo.

S druge strane, njena porodica strahuje da će se ona možda razočarati ukoliko pronađe svoju biološku majku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)