VUČIĆ: Samo naša ubedljiva pobeda garantuje Srbiji budućnost! (FOTO)

Aleksandar Vučić rekao je danas u Kruševcu da samo ako SNS bude imala više glasova od svih ostalih lista zajedno, može garantovati da će se sprovoditi reforme

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pozvao je danas pristalice u Kruševcu da izađu na izbore u što većem broju kako bi SNS ostvarila ubedljivu pobedu, jer jedino to će biti garancija da ćemo našoj deci obezbediti bolju budućnost.

- SNS se ne bori za opstanak, već da menja sebe, Srbiju i da našoj deci obezbedi bolju i drugačiju budućnost - rekao je Vučić poručivši da samo ako SNS bude imala više glasova od svih ostalih lista zajedno može garantovati da će se sprovoditi reforme, voditi borba protiv korupcije i kriminala, da će se nešto uraditi za našu decu.

Rekao je i da se dugo nije osvrtao na uvrede konkurencije, jer je mislio da zajednički treba da gradimo normalnu i pristojnu Srbiju, ali da ga je naljutilo kad je "konkurencija" prestala da napada njega, a Srbiji počela da preti ukrajinskim scenarijom, neredima i haosem.

- Tada je moja obaveza bila da im kažem: "Mene napadajte, pričajte da sam diktator, nemam problem sa tim, jer te vaše reči govore više o vama nego o meni, ali vam neću dati da srušite Srbiju, da potežete motke i puške po Srbiji" - poručio je Vučić i dodao da ko god misli da će 16. marta tako nešto da se desi, grdno se vara.

Dodao je i da svi drugi zajedno imaju jedan do dva odsto prednosti u odnosu na SNS, što treba stići i prestići do nedelje, kako bi se sprovele reforme i budućnost Srbije bila zagarantovana, pa je stoga posrtavio cilj koji, kako je naveo, nije lak, ali garantuje sprovođenje reformi i budućnost za Srbiju.

- Taj cilj je da naša lista ima više glasova nego sve liste zajedno. Hoćemo pobedu i to ubedljivu pobedu - poručio je Vučić.

A na kritike da SNS nema politiku i da ne zna da li je to istok ili zapad, rekao je da je "naša politika da idemo u EU, ali da protiv Rusije nećemo".

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izrazila je danas uverenje da će na izborima 16. marta pobediti koalicija naroda i SNS, da će Srbija dobiti novog premijera, te da će zemlja zatim krenuti u velike, brze, snažne promene, koje će je izmeniti tako da će u njoj građani želeti da živite sa svojim porodicama.

Gradonačelnik Kruševca i potpredsednik naprednjaka Bratislav Gašić je na početku predizbornog skupa podsetio da je SNS krenula u pobedu pre dve godine upravo iz Kruševca, te da tako i danas biti.

- Pojavila se nova budućnost oličena u Aleksandru Vučiću i njegovoj najbrojnijoj i najjačoj snazi na političkoj sceni Srbije, a to je SNS. Građani žele domaćinsku Srbiju kakva je nekada bila, a jedini put ka tome je onaj kojim korača Vučić - rekao je Gašić i pozvao simpatizere da na izborima dokažu da je SNS najbolji, jer želi modernu i organizovanu državu, koju neće voditi oni koji se na njoj bogate i logističari narko mafije.

Izbori 16. marta su u suštini dogovor sa Srbijom, smatra predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, koji je na mitingu u Kruševcu izjavio: "Pitali smo Srbiju kako želi da nam se zove vođa i rekla je Aleksandar Vučić".

Vučić je danas posetio i Kraljevo i poručio mladima da se rad i upornost uvek isplate, da razvijaju preduzetnički duh, i da ne dozvole da budu deo kulture kukanja i žalopojki.

(Telegraf.rs / Tanjug)