Šarić ljut na političare jer su ga "prodali"

Tokom leta od Podgorice do Beograda, Šarić je, vidno ozlojeđen, spominjao dva političara iz prethodne vlasti koji su ga, kako smatra, "prodali"

Uhapšeni narko-bos Darko Šarić, spreman je da ispriča sve o svojim političkim i ekonomskim saučesnicima, a posebno je ljut na političara iz prethodne i aktuelne vlasti, za koje smatra da su ga "prodali".

Šarić ih je pominjao tokom leta od Podgorice do Beograda, ne krijući ozlojeđenost "za ono što su mu učinili", pišu Novosti.

Još 18 pripadnika Šarićevog narko-klana u ovom trenutku su u bekstvu. Jedan od njih je i Rodoljub Radulović, zvani Miša Banana, Šarićeva direktna veza sa političarima i biznismenima u Srbiji.

- Nameće se teza da je, zapravo, Radulović glava ove mafijaške hobotnice. Ipak, njega već dugo nismo uspeli da lociramo. Nagađamo da je dobro sakriven negde u Južnoj Americi ili Španiji, ali i da više nije među živima. Njegova smrt odgovara mnogima. Naredni meseci pokazaće, makar u naznakama, gde je Radulović i da li mu se nešto desilo - kaže izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs)