HUMANOST NA DELU: Oni nude besplatan prevoz (FOTO) (VIDEO)

Vozači drumskog i teretnog transporta firme "Nole prevoz" nude besplatne usluge na teritoiji Beograda. Ukoliko je i vama hitno potreban prevoz, vozačima ove firme možete se obratiti na broj telefona 064 545 23 20

Grupa vozača firme za transport "Nole prevoz" oglasila se putem društvene mreže Fejsbuk da pruža potpuno besplatne usluge prevoza na teritoriji Beograda, ali i do Obrenovca koji trenutno važi za jedno od najugroženiji područija Srbije.

Zbog vanrednog stanja, "Nole prevoz" se bavi transportom džakova peska i doniranih stvari Crvenog Krsta. Inače, ova firma se bavi selidbama, dostavom građevinskog materijala i drugim uslugama kamionskog i kombi prevoza.

- Molim sve institucije kojima je usluga prevoza potrebna da nas kontaktiraju. Prevoz vršimo besplatno svima kojima je to potrebno i molim sve druge prevoznike da se uključe u ovu akciju i doprinesu poomoći onima kojima je to najpotrebnije. Za sada raspolažemo sa dva teretna kamiona i jednim kombi vozilom i iskreno se nadamo da ćemo biti od velike pomoći - kaže Ivan Gulić ispred firme "Nole prevoz" i naglašava da će vozači biti na raspolaganju 24 sata.

Ukoliko je i vama hitno potreban prevoz, vozačima ove firme možete se obratiti na broj telefona 064 545 23 20 ili putem internet stranice koji možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)