Grad Beograd poslao u Obrenovac još četiri pravnika, a Komtrejd računarsku opremu

U cilju ubrzavanja izdavanja rešenja za dodelu materijalne pomoći za otklanjanje posledica poplava, kompanija Komtrejd je u Obrenovac poslala računarsku opremu. Takođe, u Obrenovac su poslata i četiri pravnika i novčana pomoć za očuvanje komunalnog sistema

Grad Beograd poslao je danas još četiri pravnika Gradske uprave u opštinu Obrenovac, kako bi pomogli da se ubrza izdavanje rešenja za dodelu materijalne pomoći za otklanjanje posledica poplava.

Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, u Obrenovac je poslato i pet novih računara, skenera i štampača, koje je donirala kompanija "Komtrejd", a u cilju da se rešenja i u tehničkom smislu brže izdaju.

Inače, prethodnih dana u Obrenovac je upućeno 16 pravnika iz opština Rakovica, Čukarica, Zemun, Voždovac i Novi Beograd.

Sekretarijat za finansije Grada Beograda uplatio je 80 miliona dinara na račun opštine Obrenovac za očuvanje komunalnog sistema, isplatu plata zaposlenih u komunalnom sektoru i za plaćanje dobavljača komunalnih preduzeća u toj opštini.

(Telegraf.rs)