Kako biste reagovali da vam neko iz besa izlomi brisače na kolima? (FOTO)

- Otišli smo na piće. Nisam nikog zagradio kad sam ostavio auto, parkirao sam se prema svim propisima. I onda izađem iz lokala i zateknem štetu od minimum 100 evra! - kaže jedan od vlasnika automobila na kojem su vandali divljački polomili brisače na beogradskoj opštini Voždovac

Voždovčani na meti vandala! Poslednjih nedelja sve su učestalija oštećenja na kolima ljudi koji žive ili dođu u ovu beogradsku opštinu. Reč je o tome da vozači koji ostave svoje automobile na parkingu i odu na piće, kupovinu ili kod prijatelja, zateknu haos kad krenu kući!

- Otišli smo na piće. Nisam nikog zagradio kad sam ostavio auto, parkirao sam se prema svim propisima. I onda izađem iz lokala i zateknem štetu od minimum 100 evra! Brisači su bili podignuti i iskrivljeni, motori uništeni. Nije mi jasno ko je i zašto je to uradio - kaže za Telegraf.rs Bane. Ć, jedan od vlasnika automobila.

- U prvi mah sam pomislio da je to uradio neko ima nešto lično protiv mene, ali onda sam uvideo da se u tom kraju to dešava svake večeri - kaže naš sagovornik.

Gotovo ista situacija desila se još mnogima. Posle posete prijateljima jedna devojka je na parkingu zatekla isti prizor: izlomljene i podignute brisače.

- Nije mi jasno. Da li je u pitanju neka tinejdžerska igra dokazivanja? Nadam se da su kamere kojih ima milion snimile nešto. Sad, dok popravim ovo, trebaće mi pola plate - kaže očajna vlasnica kola kojoj su nepoznati vandali razvalili brisače.

Nadamo se da će nakon ovih vandalskih dela nadležni reagovatii i da će policija otkriti počinioce. A do tada, naš vam je savet, ne parkirajte svoje automobile na Voždovcu.

(Telegraf.rs)