BEBA DANA: Preslatki Andrej je dete koje Srbija danas obožava! (FOTO)

U porodilištu GAK Narodni front prelepu bebu Andreja rodila je mama Maja pre samo nekoliko dana

Svaka porodica raduje se svom čedu na svoj način, jer svaka beba je posebna radost toj porodici, a i svetu u koji stiže.

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf je uz saglasnost novopečenih roditelja počeo da svaki dan objavljiuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

Beba koju Srbija danas obožava (a, svakako će i svih narednih dana) je Andrej Jović, prelepa bebica koju je njegova mama Maja Jović donela na svet pre samo nekoliko dana.

Kada smo upoznali Andreja, mama ga je hranila i držala u svom naručju, a on je pred ekipom Telegrafa, kao pravi dečak, mirno pozirao, bez suza i u osmehu. Andrej Jović je rođen 9.4.2015. godine, težak 4kg, a dugačak 53cm. Pravi momak!

- On je moja ljubav, moje zlato, moje sunce! - rekla je drhtavim glasom mama Maja dok je milila glavicu svog prvenca.

Kada poraste, Andrej će živeti u Beogradu koji mi sada za njega stvaramo. Računamo da će Andrej čuvati svoj Beograd, uživati u metrou koji će možda biti izgrađen, kao i u svemu što će ga dočekati. Još važnije, nadamo se da će Andrej izrasti u srećno dete i još srećnijeg čoveka!

Sa svojih 18 godina, Andrej će možda otvoriti ovaj tekst i pročitati šta mu je mama poručila na dan kada su izlazili iz bolnice.

- Majka te voli najviše na svetu i na mene ćeš moći da računaš uvek, za sve što ti treba!

Dragi Andrej, novinari i urednici Telegrafa ti žele divno detinjstvo, radost, uspeh i srećno odrastanje i život!

NAPOMENA: Strogo je zabranjeno kopiranje teksta, delova teksta ili fotografija. Roditelji su dali saglasnost da jedino portal Telegraf.rs ima pravo na objavljivanje njihovih fotografija i izjava!

(Emilija Cvijanović)