Hteo da zadivi DEVOJKU, pa joj poslao sliku koja je mogla da je KOŠTA ŽIVOTA!

- Da bi zadivio devojku, M. Ž. je slagao da je neko pokušao da ga ubije, a onda joj je poslao nešto što ju je šokiralo

Jedna bolesna šala mogla je doći glave jednoj Beograđanki...

Naime, učenik osmog razreda škole "Jovan Miodragović" sa Vračara, devojci je poslao foto-montažu na kojoj izgleda kao da je upucan.

Ova neslana šala je napravila pravu pometnju ne samo devojci, već je na noge digla i policiju!

- Da bi zadivio devojku, M. Ž. je slagao da je neko pokušao da ga ubije. On je zapravo na fotografiju upucane osobe montirao svoju glavu i onda je poslao devojci, koja je ostala u šoku. Ona je odmah obavestila njegovu majku i tada je nastao haos. Pored policije alarmiran je i Urgentni centar, a čak se uključio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Na kraju se ispostavilo da je mladić samo želeo da privuče pažnju - priča za beogradske medije izvor upoznat sa ovim događajem.

Ivan Ristić, šef kabineta ministra policije Nebojše Stefanovića, izjavio je za "Kurir" da se ovakve stvari doživljavaju ozbiljno.

- Angažovali smo policijske službenike u jednom trenu, potrošili i novac građana i vreme na jednu dečju šalu. Moramo raditi s decom i kroz razgovor tražiti uzroke ovakvog ponašanja. Šala koju nam je priredio osnovac više ne sme da se ponovi - navodi Ristić.

Dragan Pantić, komandir vračarske policije, kaže da je bio u blizini škole kad je obavešten o navodnom događaju.

- To se nije dogodilo, rekao sam decidirano kad me je pozvao šef kabineta ministra policije Stefanovića. Ipak, policija se podigla na noge. Naš zadatak je da brinemo o svakom detetu - kaže on, a prenose beogradski mediji.

(Telegraf.rs)