BEOGRAD DOBIJA NAJLEPŠI SKVER U GRADU: Pogledajte kako niče novi Cvetni trg (FOTO)

Radnici Beograd puta, Beogradskog vodovoda i kanalizacije, Gradskog zelenila kao i kompanija IGC i Bonamite rade 16 sati dnevno kako bi Cvetni trg bio završen do 15. decembra

Beograd će dobiti najlepši gradski trg kada radovi na Cvetnom trgu budu okončani.

SRBIJA GA NIJE ZABORAVILA: Borislav Pekić dobija spomenik na Cvetnom trgu! (FOTO)

Danas je počelo betoniranje donjeg platoa a narednih dana počinje izrada trotoara u ulici Kralja Milana.

Uređenje Cvetnog trga počinje oko 20. jula. Evo kako će izgledati najlepše mesto u Beogradu (FOTO)

Radnici Beograd puta, Beogradskog vodovoda i kanalizacije, Gradskog zelenila kao i kompanija IGC i Bonamite rade 16 sati dnevno kako bi Cvetni trg bio završen do 15. decembra.

Potom će 4. februara naredne godine biti postavljen spomenik Borislavu Pekiću a do kraja naredne godine i "glumačka staza" na kojoj će se naći spomenici čuvenim srpskim glumcima i rediteljima u pozama iz scena njihovih pozorišnih predstava.

Gradski menadžer Goran Vesić danas je imao sastanak sa direktorima svih kompanija koje rade na kojem je utvrđena dinamika za poslednjih deset dana.

- Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da sva preduzeća koja su angažovana na ovom projektu daju svoj maksimum da se Cvetni trg završi do sredine decembra. Beograđani, a pre svega Vračarci treba da budu ponosni na sve što je urađeno jer će Cvetni trg postati najlepši skver u našem gradu - rekao je za Telegraf Goran Versić.

Pogledajte ekskluzivne današnje fotografije kako teku radovi na Cvetnom trgu:

(Telegraf.rs)