KRATER U CENTRU BEOGRADA UNIŠTIO ČOVEKU AUTO: U Ulici vojvode Stepe vozači se kockaju sa životima zbog ogromnih rupa! (VIDEO)

Jutros se redakciji Telegrafa javio jedan čitalac koji je rekao da je sinoć oštetio prednji trap svog automobila i pocepao gumu naletevši na oštećenje u ulici vojvode Stepe u Beogradu

Rekonstrukcija ulice vojvode Stepe u Beogradu trajala je godinu dana, a građani su nestrpljivo čekali završetak radova kako bi se saobraćaj u tom delu grada mogao normalizovati. Međutim, izgleda da nije baš sve odrađeno kako treba, jer su posle nepunih pet meseci počele da se pojavljuju rupe i oštećenja na asfaltu.

Jutros se redakciji Telegrafa javio jedan čitalac koji je rekao da je sinoć oštetio prednji trap svog automobila i pocepao gumu, jer je nalateo na oštećenje na ulici koje nije bilo ni propisno obeleženo kako bi vozači znali da obrate pažnju na tom delu puta.

Kako nam je rekao, rupa se nalazi u blizini bioskopa "Voždovac" u smeru ka Kumodražu.

On je sve to snimio i poslao nam je i video.

Pozvali smo JKP "Beograd put" odakle su nam rekli da su ekipe na terenu i da će sanirtati oštećenje.

- Ekipe Građevinske operative JKP "Beograd Put" su trenutno na terenu u ulici vojvode Stepe kod br. 66, gde obavljaju radove popravke kolovoza , nakon izvedenih radova JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" - rekli su iz tog preduzeća.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)