NASTAVLJA SE MUKA SLEPE ŽENE SA PSOM VODIČEM: Posle INCIDENTA u autobusu, IZBACILI je i iz TRAMVAJA?!

- Dan nakon što sam doživela ono u autobusu, ponovo mi se sve dešava u tramvaju. Sve se odigralo na stanici kod "Franša" pre Autokomande. Vozač je zaustavio vozilo i rekao mi da izađem napolje - kaže Vesna Nestorović

Vesna Nestorović, koju je juče u gradskom prevozu na liniji 25P umalo  izbacio vozač dok je  bila sa svojim psom vodičem, danas je sličnu scenu preživela u tramvaju na liniji 14.

VOZAČ KOJI IZBACIO SLEPU ŽENU SA PSOM BIĆE KAŽNJEN: Oglasio se GSP nakon incidenta! (FOTO)

- Dan nakon što sam doživela ono u autobusu, ponovo mi se sve dešava u tramvaju. Sve se odigralo na stanici kod "Franša" pre Autokomande. Vozač je zaustavio vozilo i rekao mi da izađem napolje. Više nisam mogla da izdržim i pozvala sam policiju. Ja ne mogu da verujem da mi ne dozvoljavaju da uđem u vozilo javnog prevoza sa psom vodičem, koji po zakonu sme da ulazi u vozila prevoza - rekla je ogorčena Vesna Nestorović za "Blic".

VOZAČ ME JE IZBACIO IZ AUTOBUSA JER SAM SLEPA I IMAM PSA VODIČA: Vapaj Vesne Nestorović šokirao Srbiju! (FOTO)

Ona je dodala da je dostavila dopis GSP-u još 21. septembra da zakonski pas vodič koji pomaže u kretaju slabovidim i slepim osobama sme da se vozi u prevozu.

- Nije mi više jasno šta još treba da se desi. Tužiću GSP, nema mi druge, ovo je nepodnošljivo - kaže Vesna Nestorović.

Podsećamo, Vesna je juče doživela pravu dramu kada je vozač pokušao da je izbaci iz vozila jer je pored nje bio pas vodič.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)