Tri velike beogradske opštine ostaju 19 sati bez vode!

Bez vode će od petka 26. februara od 21.30 sati do subote 27. februara 17.30 ostati potropači u opštini Surčin i u višim perifernim delovima opština Novi Beograd i Zemun

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u pitanju je zamena dva zatvarača na proizvodnom pogodnu Bežanija, poremećaj u vodosnabdevanju imaće potrošači na opštinama Novi Beograd, Borča i Surčin.

Auto-cisterne za najnužnije potrebe za pijaćom vodom biće obezbeđene za prioritetne potrošače, objavio je Studio B.

Bez vode će od petka 26. februara od 21.30 sati do subote 27. februara 17.30 ostati potropači u opštini Surčin i u višim perifernim delovima opština Novi Beograd i Zemun. U subotu 27. februara od šest do 17.30 sati umanjen pritisak i prekide u snabdevanju vodom imaće potrošači u ostalim delovima opština Novi Beograd i Zemun.

Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru ovog javnog komunalnog preduzeća na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kadrovima na mreži mogu se potražiti i na veb adresi www.bvk.rs.

(Telegraf.rs)