Evo kako se ZAISTA završila tuča prosjaka i bildera usred Knez Mihailove! (VIDEO)

Beograđani su pre nekoliko dana bili svedoci stravičnog prizora u samom centru grada

Tuča prosjaka i nabildovanog momka usred belog dana u Knez Mihailovoj, uzdrmala je celu Srbiju. Međutim, taj nemio događaj imao je neočekivan kraj.

Prosjakov pokušaj da izmami novac od nervoznog prolaznika, završio se žestokom tučom. Trenutak kada nabildovani momak nemilosrdno udara vidno izmučenog muškarca, stravičan je prizor.

Snimak koji ste već imali priliku da vidite na Telegrafu ima nastavak, u kom se jasno vidi šta se zaista dogodilo na kraju tuče.

Pogledajte kompletan video:

Vrhunski profesionalci, svetski prvak u kaskaderstvu Nenad Todorović i njegov kolega Dalibor Kostić, učestvovali su u Telegrafovom socijalnom eksperimentu, kojim je naš portal podržao kampanju "Stop nasilju".

Da na ulicama Beograda ljudi osećaju odgovornost i saosećanje, iako žive brzo, dokazali su momci, inače slučajni prolaznici, koji su odmah pritrčali kako bi zaustavili tuču.

Ispravna reakcija ovih momaka, treba da bude primer svima, jer ne smemo da zaboravimo da je naša dužnost da pomognemo drugima u nevolji. Svako zatvaranje očiju na nasilje, jednako je loše koliko i samo nasilje.

Još jednom se zahvaljujemo Nenadu i Daliboru na pomoći, i pozivamo vas da zajedno sa nama stanete na put nasilju.

#StopNasilju

(Nastassia Janković)