NU "SVETOZAR MARKOVIĆ" dobija novi izgled (FOTO)

Predsednik Privremenog organa opštine Voždovac Aleksandar Savić sa svojim saradnicima obišao je danas Narodni univerzitet „Svetozar Marković“, gde su u toku radovi na rekonstrukciji kompletnog objekta

Tom prilikom predsednik je rekao da je ova zgrada bila zapuštena, uništena i da u nju nije ulagano proteklih 30 godina. Takođe, da je bilo i pokušaja da se na neki način otuđi, što je Opština na vreme sprečila svojim odgovornim radom i Univerzitet vratila pod svoje okrilje.

- Na ovoj zgradi radi se nova fasada, potpuno će se rekonstruisati, a promeniće se i krovna konstrukcija koja je propala. Radovi će biti završeni za dva do tri meseca. Opština Voždovac je postavila novi menadžment i napredak se već vidi. U poslednje dve godine u Narodnom univerzitetu "Svetozar Marković" organizovani su brojni kursevi i izvršeno je oko 500 prekvalifikacija - istakao je Savić.

Ovim radovima opština Voždovac potvrđuje da svojim odgovornim poslovanjem i racionalnom politikom nastoji da doprinese i pomogne građanima Voždovca da žive bolje i kvalitetnije.

(Telegraf.rs)