GRAĐANI NA PRIJEMU KOD SINIŠE MALOG: Gradonačelnik želi da sasluša sve ideje Beograđana (FOTO)

Siniša Mali će nastaviti da razgovara sa građanima Beograda jednom nedeljno i u narednom periodu

Gradonačelnik Siniša Mali održao je danas u Starom dvoru prijem za građane sa kojima je razgovarao o tome na koji način Grad Beograd može da im pomogne da reše svoje probeleme, ali i o njihovim idejama i predlozima za bolje funkcionisanje grada.

DIVNO SU SE PROVELI: Deca iz Prihvatilišta posetila zoološki vrt i čula jednu radosnu vest (FOTO)

Zadovoljstvo mi je da porazgovaram sa svakim od njih, da čujem da li su zadovoljni kako moj tim i ja radimo i kako možemo da se poboljšamo. To su naše komšije i mi smo tu da rešavamo njihove probleme. Često, rešenje jednog problema znači i sistemsko rešavanje jer, na primer, promena neke odluke može da utiče i na druge građane. Takođe, nameravam i da lično, kada je to moguće, odem na lice mesta i da vidim da li su neke stvari rešene – istakao je Siniša Mali.

On je dodao da je, osim problema, imao priliku i da sasluša lepe inicijative i ideje građana.

– Jedan naš sugrađanin ima ideju da se uvedu sportske aktivnosti u predškolske ustanove grada Beograda, i to je nešto što mi kao grad možemo da podržimo – rekao je gradonačelnik.

Mali je rekao i da građani mogu da kontaktiraju Grad Beograd putem društvenih mreža, kao i putem mobilne aplikacije „Beokom servis”.

Ovo je četvrti prijem građana kod gradonačelnika ovog meseca, a Siniša Mali će nastaviti da razgovara sa građanima Beograda jednom nedeljno i u narednom periodu.

Zainteresovani građani mogu da se prijave na razgovor sa gradonačelnikom putem „Beokom servisa” na brojeve telefona 0800-11-00-11 i 3090-007 ili putem mejla na adresu beokom.akcija@beograd.gov.rs.

(Telegraf.rs)