Za ČUKARICU ove godine više od 240 miliona dinara

Čukarica će, u saradnji sa Gradom, nastaviti da izlazi u susret građanima i da rešava njihove probleme

Na beogradskoj opštini Čukarica završeno je asfaltiranje dela ulice Ljubice Ivošević Dimitrov, a gradski menadžer Goran Vesić je rekao da su radovi koštali oko 2,5 miliona dinara i da je Grad Beograd za ovu godinu opredelio za Čukaricu više od 240 miliona dinara.

- Ova ulica nije tako dugačka, ali je bila vrlo problematična s obzirom na to da se prilikom svake veće kiše ovde stvaralo jezero i građani nisu mogli uopšte da koriste ovu ulicu - rekao je Vesić novinarima.

Rekonstrukcija Ulice vojvode Milenka teče po planu! (FOTO)

Kako je naveo, ulica je sređena na zahtev opštine Čukarica i njenog predsednika Srđana Kolarića.

- Uradili smo ne samo rekonstrukciju ulice već i rekonstrukciju slivnika i našli način kako ćemo atmosfersku vodu da odlivamo prema kanalizaciji tako da građani više neće imati tu vrstu problema - rekao je Vesić i naglasio da su radovi koštali oko 2,5 miliona dinara.

On je istakao da je ove godine Grad Beograd za Čukaricu opredelio više od 240 miliona dinara.

Vesić je najavio da će Grad veoma brzo raspisati javnu nabavku za izradu plana rekonstrukcije, odnosno uređenja pristupa Adi Ciganliji sa pratećom infrastrukturom.

- Očekujemo da do sredine sledeće godine taj plan bude usvojen i završen, a kada to budemo završili, u julu sledeće godine ćemo raspisati tender i konačno urediti prilaz Adi Ciganliji - rekao je Vesić.

ŽITELJIMA ŽELEZNIKA BLIŽA DOKUMENTA: Više ne morate da putujete do Banovog brda!

Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić ocenjuje da je saradnja izmađu Grada i te opštine odlična.

Kako je dodao, Čukarica će, u saradnji sa Gradom, nastaviti da izlazi u susret građanima i da rešava njihove probleme.