Prva beogradska GULAŠIJADA za članove i prijatelje Društva za cerebralnu i dečiju paralizu Novi Beograd (FOTO)

Događaj su podržali Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Kovin, Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Crvenka i društva Prijatelji Titela i Strela Pančevo, a pokrovitelji manifestacije su štamparija Proof i Savez za cerebralnu i dečiju paralizu Beograd

Na inicijativu Društva za cerebralnu i dečiju paralizu Novi Beograd na Košutnjaku 11.juna organizovana je prva GULAŠIJADA za mnogobrojne članove i prijatelje društva.

Potpisan Memorandum o saradnji Voždovca i šangajskog distrikta Đading (FOTO)

U spremanju gulaša takmičile su se tri ekipe i to Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Novi Beograd, Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Palilula i Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Zemun.

Događaj su podržali Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Kovin, Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Crvenka i društva Prijatelji Titela i Strela Pančevo, a pokrovitelji manifestacije su štamparija Proof i Savez za cerebralnu i dečiju paralizu Beograd.

Pobednik nije proglašen, ali je lepo provedeno vreme u prirodi, atmosfera i druženje svih prisutnih, glavni uspeh organizatora i učesnika.

(Telegraf.rs)