POVREĐENO PETORO MLADIH: Burna noć u Beogradu

Tri muškarca i dve devojke povređeni su u saobraćajnim nezgodama koje su se noćas dogodile u Zemunu i u Rakovici

U dve saobraćajne nezgode koje su se noćas dogodile na beogradskim ulicama povređeno je pet mladih osoba.

Prema rečima portparola beogradske Hitne pomoći Nade Macure, jedna saobraćajka se dogodila u 20.49 sati na uglu Ugrinovačke i Slavonske ulice u Zemunu.

- U toj saobraćajnoj nezgodi lakše povrede zadobile su tri osobe - 30-godišnji muškarac i dve ženske osobe od 29 i 23 godine. Svi su prevezeni u Urgentni centar - precizirala je Macura za Tanjug.

OTMICA U ZEMUN POLJU: Maskirane osobe kidnapovale mladića

Druga saobraćajka dogodila se jutros u pet sati u Ulici Patrijarha Dimitrija, kod manastira Rakovica. U njoj su povređene dve muške osobe, stare 21 i 38 godina. Povređeni su prebačeni u u Urgentni centar, a na licu mesta bili su prisutni i vatrogasci.

Inače, Macura kaže da je druga polovina protekle noći bila je prilično opterećena što se tiče intervencija Hitne pomoći, jer su se javljali hronični bolesnici među kojima su preovladavali astmatičari, a bilo je i alkoholisanih osoba

HOROR U RAKOVICI: Čovek poginuo dok je krao struju

- Hitna pomoć je noćas imala ukupno 117 intervencija od kojih 20 na javnom mestu - rekla je Macura i dodala da je juče zabeleženo 116 intervencija od čega 36 na javnom mestu, uključujući pet saobraćajnih nezgoda, a dogodila su se i dva upucavanja.

Prema Macurinim rečima, danas su dežurni KBC "Zemun", KBC "Dr Dragiša Mišović", Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj, Klinika za očne bolesti pri KBC "Zvezdara" i Urgentni centar.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: ilustracija)