KALEMEGDAN PONOVO MIRAN: Obezbeđenje obuklo golaća, a Hitna ga sprovela u bolnicu

- Nikoga nije dirao, bez pogovora se i obukao kad smo ga zaustavili. Jadan čovek - ispričao je radnik obezbeđenja

Na Kalemegdanu je ponovo uspostavljen mir, nakon jutrašnjeg incidenta kada je go muškarac prošetao na potezu od Knez Mihailove ulice do Spomenika zahvalnosti Francuskoj!

DRAMA NA KALEMEGDANU: Razjaren, GO ČOVEK šetao centrom, uhvatila ga policija!

Prodavačica suvenira za Telegraf posvedočila je o ovom neobičnom incidentu.

- On je danas nešto posle 10 sati prošetao nag Kalemegdanom, prolaznici i mi prodavci bili smo zatečeni. Nije bio nasilan, samo je hodao kao da je kompletno obučen. Obezbeđenje ga je potom pojurilo, a on je je počeo da beži. Našli su mu i odeću neku da obuče. Verovatno je čovek bolestan - rekla je Ivana.

Radnik obezbeđenja rekao je da se čovek skinuo u blizini jednog drveta, gde je ostavio odeću i počeo da šeta.

- Mi smo odmah pozvali policiju, i njega obukli. Kada je stigla policija, došla je i Hitna i odvezla nesrećnika. Nikoga nije dirao, bez pogovora se i obukao kad smo ga zaustavili. Jadan čovek - ispričao je radnik obezbeđenja.

Njegov kolega dodao je da su se jedino deca uplašila od ovog nagog muškarca.

- Bilo je baš dosta prisutne dece, ona su se uplašila. Bolestan čovek, meni samo suze što nisu krenule - ispričao je pripadnik obezbeđenja.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je su primili poziv u 11.33 sati da se go čovek nalazi u Uzun Mirkovoj ulici.

- Bio je ogrnut, a kolima Hitne pomoći prevezen je u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" - saopštila je Macura.

(Telegraf.rs)