Završen DEČIJI LIKOVNI KONKURS, a danas od 10 časova otvoreno glasanje!

Tema ovogodišnjeg konkursa je nosila naziv "Fasada moga grada", shodno činjenici da počinjemo sa obnovama fasada u Beogradu, želeli smo da deca kao naši najmlađi sugrađani prikažu kako vide fasade svoga grada

JP "Gradsko stambeno" kao društveno odgovorno preduzeće, već osmu godinu organizuje Dečiji likovni konkurs sa ciljem podizanja svesti učenika o značaju očuvanja stambenih zgrada.

Raspisan DEČIJI LIKOVNI KONKURS!

Obaveštavamo vas da je konkurs završen i da je danas od 10 časova otvoreno glasanje, kako bismo izabrali najbolje među mnogobrojnim pristiglim radovima. Zahvaljujemo svim učesnicima na uspešnoj realizaciji ovogodišnjeg konkursa, koji nam daje podstrek da i u buduće sprovodimo ovakve i slične akcije u kojima su glavni akteri upravo deca.

Glasanje će biti moguće isključivo na zvaničnoj Fejsbuk strani preduzeća . Jedan "lajk" računaće se kao jedan glas, kako bi glasanje proteklo potpuno regularno, a priznanja i nagrade dobili oni učenici čiji su radovi zaista zavredeli najviše simpatija drugih. Glasanje traje do ponedeljka, 12. decembra 2016. godine kadaće biti napravljen presek stanja u 10 časova kako bi utvrdili ko je pridobio najviše simpatija posetilaca naše zvanične fejsbuk prezentacije. Dvanaest najbolje ocenjenih radova biće publikovani u formi kalendara JP "Gradskog stambenog" za 2017. Godinu kao i ostalim adekvatnim nagradama.

Svečana dodela nagrada i otvaranje izložbe nagrađenih radova održaće se sredinom decembra u prostorijama Skupštine grada, o čemu će autori nagrađenih radova biti direktno i blagovremeno obavešteni.

(Telegraf.rs/ PR)