DELILI SMO HRVATSKE ČOKOLADICE USRED BEOGRADA: Pogledajte kako su Srbi reagovali (VIDEO)

Naše kolege Jovana i Peđa su delili hrvatske čokoladice u Knez Mihailovoj ulici i na Trgu, a vi pogledaje još jednom kakva je bila reakcija naših sugrađana

Na portalu Telegraf.rs večeras ste imali priliku da gledate nastavak akcije od pre nedelju dana. Tada su kolege za hrvatskog portala Index.hr delili srpske čokoladice u centru Zagreba, a sada su naše kolege Jovana i Peđa u Beogradu delili hrvatske čokoladice.

HRVATI RADO UZIMALI SRPSKE ČOKOLADICE U ZAGREBU: "Samo da ne dobijem srbonelu!" (VIDEO)

Njih dvoje su se uživo uključili u program našeg portala i delili čokoladice svima koji su se zadesili u Knez Mihailovoj i na Trgu.

SRBI RADO UZIMALI HRVATSKE ČOKOLADICE U BEOGRADU: A ovaj dekica se posebno izdvojio, i održao lekciju svima (VIDEO)

Iako su pojedini bili skeptični, Srbi su dobro reagovali na nastavak ove akcije, i sa osmesima na licima su uzimali čokoladice koje su naše kolege delile, a skoro 3.000.000 vas je gledalo ovaj video.

Koliko je priča o čokoladicama bila aktuelna i u Srbiji, pokazuje i činjenica da su i oni najmlađi bili upućeni u svaki detalj i komentarisali je sa našim kolegama.

Osim na ulicama, i na društvenim mrežama je ova akcija izazvala dosta pažnje i pozitivnih komentara.

Da vam ne bi puno pričali o tome kako je protekla naša akcija, najbolje bi bilo da pogledate video i u komentarima nam ostavite vaše mišljenje:

(Telegraf.rs)