TUGA: Deka koga je maltretirala komunalna policija danas nije došao na posao (FOTO) (VIDEO)

- Mi smo se odmah spakovali i pobegli, jedino je on ostao! komunalni policajci su ga odmah opkolili, i uprkos njegovoj molbi da ga puste, oni su mu napisali kazni. A to mu je bio prvi put da prodaje na ulici - priča žena koja, takođe, zarađuje za hleb na Zelenjaku

Telegraf.rs

Deka, koji je juče na Zelenom vencu u prolazu nelegalno prodavao kaiševe kako bi zaradio da preživi, zbog čega su intervenisali pripadnici Komunalne policije, danas se nije pojavio na svom "radnom mestu". Zapravo, kako smo saznali od njegove "koleginice" to mu je bio prvi put da prodaje na ulici.

SRAM VAS BILO! Komunalna policija maltretira deku na Zelenjaku, zbog par kaiševa (VIDEO)

- Šta će čovek, i on je napaćena duša kao i svi mi. Došao je da zaradi za hleb i lekove! Tek što je stigao sa tri-četiri kaiša, odmah su ga "navatali" komunalci - rekla nam je jedna Romkinja koja na improvizovanoj tezgi nudi termo čarape.

Ona navodi da siroti dekica nije znao kako izgledaju komunalni policajci, niti čitava procedura kojoj uigrani trgovci pribegnu kada ih ugledaju.

- Mi smo se odmah spakovali i pobegli, jedino je on ostao! Ovi su ga odmah opkolili i uprkos njegovoj molbi da ga puste, oni su mu napisali kaznu. Mnogo mi ga je bilo žao. Da sam imala novca ja bih mu dala da se leči i kupi hranu - ispričala je ona u dahu i naglasila da je minimalna kazna 6.000 dinara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)